Kotitilalta-blogi

Tagit

nauta, sika, broileri, säilörehu, rehu, sonni, vasikka, laatusonni, porsas, sonnihuutokauppa, hkscan, kasvattamo, rotukarja, hyvinvointi, ruokinta, tuottaja, optipossu, lihasika, lihasikala, emakko, emolehmä, d-arvo, ilmastointi, helle, kasvu, hk, logistiikka, kotitilalta-lehti, lihanauta, genetiikka, afrikkalainen sikarutto, kotitilalta, kuljetus, broilerituotanto, kariniemen, siipikarja, vilja, avoimet ovet, porsasvälitys, raksa, kuljetussuunnittelu, ruoka, lihantuotanto, härkäpapu, okra, pesu, viljanäyte, kivennäiset, ensikko, juottamo, välikasvattamo, lastaus, kariniemi, nurmi, sikala, investointi, navetta, apila, ett, rehuvilja, seminaari, desinfiointi, broilerihalli, maitotila, asf, mykotoksiini, hautomo, asiantuntijapalvelut, tuottajat, tuottajapäivät, teurastamo, virna, rehusäkki, tiinehtyvyys, karju, tartunta, päiväkasvu, väkirehu, porsasrehu, karkearehu, eläinkuljetus, taito, tuotantorakennus, karjarakennus, hankesuunnitelma, hkscan viljavälitys, siemennys, rehuoptimointi, vasikkavälitys, vasikkajuottamo, kiima, lihantuottaja, viljapassi, rypsiporsas, villisika, vierotus, eläinlääkäri, maatalous, untuvikko, lämpö, c-vitamiini, astutussonni, ped, rehusiilo, tiivistäminen, siilo, siilomerkintä, rotu, kantakirjaus, tuotantotulos, optipossu netti, messut, punnitus, hakelämpö, osaaminen, kehittäminen, valaistus, niitto, säilörehun laatu, eläinterveys, ruuan alkuperä, tilavierailu, kotimaisuus, kehitys, optipossu maxi, talous, terveys, vesi, lastaustila, emännät, maatila, korjuuaikaennuste, kalenteri, broilerituottaja, kuljettaja, lupiini, emakkosikala, premix, valkuaisfoorumi, tautivastustus, broiler, sorkka, herne, rakentaminen, vilja home, liemirehu, nautarakennusmallit, joulu, unkari, lysiini, laatukivennäiset, lihan hankinta, aminohapot, rehuhyötysuhde, naudanlihan tuotanto, paimion teurastamo, hometoksiinit, soija, possu, vierailu, opiskelija, tautisuojaus, tuottajapalvelut, rehunteko, karsinta, karkearehupörssi, olki, lannoitus, sikatuottaja, palvelu, nouto, lehmä, avajaiset, analyysi, ennaltaehkäisy, agri, juokseminen, saparo, alkutuotanto, rakennusmallit, kotitilalta-blogi, laidun, sinetti, olkikuivike, vasikkapäivät, ternimaito, rehut, koneagria, konemessut, valkuaisruokinta, rypsi, rapsi, huutokauppa, sianlihan tuotanto, flodins, bulled beef, kenttäedustaja, lämmitys, ilmanvaihto, hieho, lypsykarja, pihatto, suunnittelu, välikasvatus, eläinkuljettaja, sato, ultraäänimittaus, neuvonta, eläinten hyvinvointi, sopimustuottaja, munittamo, kanala, tiiviste, ovr, viljelysuunnitelma, vitamiinit, täydennysrehu, sinimailanen

Kotitilalta-blogi

Näytetään artikkelit kirjoittajalta Kirjoittajavieras: Marjut Lehtinen

Milloin viimeksi istahdit alas peruskysymysten äärelle? »

Broilerien hyvinvointia kehittämällä kilpailukykyä alkutuotantoon -hanke starttasi viime vuoden syksyllä. Hankkeen pääpaino on talvikaudella broilerihallien olosuhdekartoituksissa, joissa savutykin, lämpökameran ja olosuhdemittarin avulla tutkitaan hallien olosuhteita. Hanke on järjestänyt myös ilmastointiin ja laitteisiin liittyviä koulutuksia, ja niitä on luvassa lisää jatkossakin. Nyt hanke on ...

Lue lisää

 

Broilerien hyvinvointia olosuhteita kartoittamalla ja ennakoimalla »

Satafood Kehittämisyhdistys Ry:n ja HKScanin yhteinen ”broilerien hyvinvointia kehittämällä kilpailukykyä alkutuotantoon” -hanke on päässyt hyvään vauhtiin ja aineistoa on kertynyt. Hanke alkoi viime syksynä ja se kestää vuoden 2019 loppuun saakka. Tavoitteena on parantaa lintujen hyvinvointia olosuhdehallinnan ja katastrofivalmiuden läpikäynnin kautta. Broilerien hyvinvointia pyritään kehittämään...

Lue lisää

 

Uudesta hankkeesta tietoa ja neuvoa broilerien hyvinvointiin »

Aiemmin lypsykarjan ja munivien kanojen parissa työskennellyt tradenomi-agrologi Marjut Lehtinen kertoo kokemuksistaan Satafood Kehittämisyhdistyksen ja HKScanin broilerihankkeessa. Broilerien hyvinvointia kehittämällä kilpailukykyä alkutuotantoon -hanke on alkanut yhteystyössä HKScanin ja Satafood Kehittämisyhdistys Ry:n kanssa. Hanke on neuvonnallinen, ja tarkoituksena on pyrkiä parantamaan tuot...

Lue lisää