Tuottajille

Lataa kännykkääsi HKScan Agri -mobiili

HKScan palvelee tuottajiaan myös mobiilisti. HKScan Agri -mobiilipalvelusta voit lukea tuoreimman markkinakatsauksen, asiantuntijoiden blogikirjoitukset ja uusimmat Twitter-uutiset. Lisäksi älykännykkäsi mukana kulkee aina HKScanin tuottajamyymäläkortti ja pääset langoille HKScanin yhteyshenkilön kanssa vain yhdellä painalluksella. Maitotuottajat voivat näppäillä kännykällä myös kiirelehmäilmoituksen. 

HKScan Agri -mobiili vaatii toimiakseen älykännykän (kännykkä, jossa on isohko kosketusnäyttö) ja nettiyhteyden. Toimivuus on testattu ja tuettu kännyköissä, joiden käyttöjärjestelmän versio on joku seuraavista:  
- Windows Phone 8.1. tai uudempi
- Android 4.4. tai uudempi
- iOS 6 tai uudempi

Tilaa sovellus kännykkääsi täyttämällä alla oleva lomake. Saat parin arkipäivän sisään tekstiviestin, josta voi ladata sovelluksen kännykkääsi.
Jos käytössäsi on Windows Phone (esim. Nokia Lumia), muista kiinnittää HKScan Agri -mobiili aloitusnäyttöösi ensimmäisellä kerralla. Tutustu tarkempaan latausohjeeseen tästä>

Mikäli sinulla on kysyttävää mobiilista, voit ottaa yhteyttä Nina Vanhapeltoon: nina.vanhapelto@hkscan.com / 050 414 6162.