Tuottajille

HKScanin tuottajaristeily 30.11. - 2.12.2017

HKScanin suomalaiset ja ruotsalaiset lihantuottajat nousevat marraskuussa saman laivan kannelle. Lähdetään laineille verkostoitumaan ja kasvattamaan pohjoismaista lihaosaamista pikkujouluhengessä. Luvassa on rakentavia keskusteluja, puheenvuoroja alan parhailta asiantuntijoilta ja luonnollisesti huippuruokaa Pohjanlahden molemmilta puolilta.

Ohjelma

Torstai 30.11.

Klo

14:00 - 15:30   Lähtöselvitys 
16:00 - 19:00   Yhteinen risteilyohjelma / Atlantis Palace 
                             Mukana toimitusjohtaja Jari Latvanen
                             Illan seremoniamestarina Marco Bjurström
21:00             Jouluillallinen / Ravintola Seaport

Perjantai 1.12.

07:00-09:00    Meriaamiainen
10:00-12:00    Laivan kylpyläosasto varattu HKScan tuottajille

Maissaoloaika: n. 10-16
Mahdollisuus viettää omatoiminen päivä Tukholmassa
Tarjolla myös retki Tukholman hovitallin ja vanhan kaupungin joulutoreille - varaa retki matkavarauksen yhteydessä!

17:00-19:00    Yhteinen risteilyohjelma / Atlantis Palace
19:30              Joulubuffet / Ravintola Seaport  

Lauantai 2.12.

10:30             Silja Serenade palaa Helsinkiin

 

Ilmoittautuminen on nyt auki, klikkaa tästä ja varaa oma paikkasi risteilylle!